ПФУ отримав від єдиного соцвнеску на 8 млрд гривень менше від запланованого

16:34, 4 травня 2024
Упродовж січня – квітня до бюджету ПФУ фактично надійшло 148 млрд грн від сплати ЄСВ, розподіленого на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування.
ПФУ отримав від єдиного соцвнеску на 8 млрд гривень менше від запланованого
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

До Пенсійного фонду в січні – квітні 2024 року надійшло 148 млрд грн від єдиного соціального внеску (ЄСВ), що на 8,1 млрд грн менше запланованого. Про це повідомила пресслужба ПФУ.

Згідно з оприлюдненими оперативними даними, упродовж січня – квітня 2024 року до бюджету Пенсійного фонду фактично надійшло 148 млрд грн від сплати єдиного соціального внеску, розподіленого на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування. Це на 8,1 млрд грн менше, ніж було заплановано.

Загалом доходи ПФУ (частина соціального внеску + інші платежі) за чотири місяці поточного року становили 158,7 млрд грн, що на 16,4 млрд грн більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Крім того, з державного бюджету на фінансування пенсійних виплат упродовж січня – квітня було перераховано 81,9 млрд грн (-1,0 млрд грн до показників 2023 року).

На виплату житлових субсидій та пільг до ПФУ за вказаний період надійшло 20,1 млрд грн, доходи на загальнообов’язкове державне соціального страхування – 10,8 млрд грн.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Надія Андрусик
    Надія Андрусик
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Ярослав Василенко
    Ярослав Василенко
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Валентин Сердюк
    Валентин Сердюк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді
  • Ігор Бахаєв
    Ігор Бахаєв
    суддя Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області