Адвокат просит Президента назначить судей

19:53, 21 сентября 2017
Прошу підтримати петицію щодо призначення суддів на посади для відновлення здійснення правосуддя та більш оперативного розгляду справ у судах
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Шановні колеги, прошу підтримати петицію щодо призначення суддів на посади для відновлення здійснення правосуддя та більш оперативного розгляду справ у судах.

У зв'язку з наднормовим навантаженням на суддів пов'язаним з відсутністю належної кількості суддів у судах, а також відсутності суддів у деяких регіонах України, що фактично позбавляє громадян України вирішувати наявні спори у правовому полі.

Також у зв'язку з наявною рекомендацією Вищою радою правосуддя щодо призначення суддів, з огляду на положення частини п’ятої статті 126, частини першої статті 128, підпунктів 2 і 7 пункту 161 розділу XV «Перехідні положення» Конституції України та пункту 11 розділу ІІІ «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про Вищу раду правосуддя», прошу:

Призначити всіх суддів що рекомендовані на відповідні посади Вищою радою правосуддя та справи яких наразі знаходяться у відповідному підрозділі Адміністрації Президента України.

Репост вітається.

Мабуть, також на наступному тижні, звернусь до суду щодо бездіяльності Президента по цьому питанню. Дуже сподіваюсь що до цього не дійде.

Підтримати петицію можна за посиланням - https://petition.president.gov.ua/petition/39532

Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Сегодня день рождения празднуют
  • Віталій Файдюк
    Віталій Файдюк
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Михайло Дармін
    Михайло Дармін
    суддя Центрального апеляційного господарського суду
  • Олександр Шляхтицький
    Олександр Шляхтицький
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду