Розкрадання в ЗСУ: парламент прийняв важливе рішення

17:52, 6 декабря 2018
Рішення підтримало 233 нардепів.
Розкрадання в ЗСУ: парламент прийняв важливе рішення
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Народні депутати розглянули проект Постанови про попередній звіт Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України для проведення розслідування відомостей щодо фактів розкрадання в Збройних Силах України та підриву обороноздатності держави у період з 2004 по 2017 роки №9370, передає прес-служба Ради.

Постанову з пропозиціями щодо внесення змін до проекту, які озвучив секретар Комітету з питань національної безпеки і оборони Іван Вінник, було прийнято 233 голосами.

Прийнято Постанову «Про попередній звіт Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України для проведення розслідування відомостей щодо фактів розкрадання в Збройних Силах України та підриву обороноздатності держави у період з 2004 по 2017 роки».

Верховна Рада України взяла до відома попередній звіт Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України для проведення розслідування відомостей щодо фактів розкрадання в Збройних Силах України та підриву обороноздатності держави у період з 1991 по 2017 роки.

Постановою з метою подальшого розслідування відомостей щодо фактів розкрадання в Збройних Силах України та підриву обороноздатності держави у період з 1991 по 2017 роки продовжено роботу Тимчасової слідчої комісії на шість місяців з дня прийняття цієї Постанови відповідно до завдань, передбачених Постановою Верховної Ради України від 7 червня 2018 року №2455-VIII.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Верховна Рада припинила дію Договору про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Російською Федерацією з 1 квітня 2019 року.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді