Україна встановить безвізовий режим із однією з офшорних юрисдикцій

12:10, 23 декабря 2021
В Кабміні пропонують розвивати туризм на Сейшельські острови.
Україна встановить безвізовий режим із однією з офшорних юрисдикцій
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба подав на розгляд Кабміну проект розпорядження Кабінету Міністрів України «Про схвалення проекту Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Сейшельські острови про взаємне скасування візових вимог».

Положеннями проекту Угоди передбачається запровадження безвізового в'їзду та перебування громадян України та громадян Республіки Сейшельські острови в державі іншої сторони строком до 90 днів протягом 180 днів.

Пояснюється, що проект акта розроблено з метою виконання внутрішньодержавних процедур, необхідних для укладення Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Сейшельські острови про взаємне скасування візових вимог.

Станом на цей час громадянам Республіки Сейшельські острови для в'їзду в Україну оформлюються відповідні візи в закордонних дипломатичних установах України та візи в електронному вигляді (е-Віза).

Згідно з одностороннім рішенням Республіки Сейшельські острови щодо скасування візових вимог для іноземців, які мають намір здійснити короткострокову туристичну подорож до держави, громадяни України можуть в'їжджати і перебувати в Республіці Сейшельські острови з туристичною метою строком до 90 днів без необхідності оформлення візи.

Укладення Угоди та імплементація її положень дозволить встановити на взаємній та постійній основі безвізовий режим поїздок громадян України та громадян Республіки Сейшельські острови за будь-якою метою в'їзду та максимальним строком перебування.

Нагадаємо, що згідно з Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 23 лютого 2011 р. N 143-р «Про віднесення держав до переліку офшорних зон» до таких офшорних зон віднесені Сейшельські Острови.

Крім того, як повідомлялося раніше, поліцейським дозволять підробляти лікарями та спортивними арбітрами.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Прилипчук
    Олександр Прилипчук
    суддя Сумського окружного адміністративного суду