Кабмін ухвалив рішення про використання коштів спецфонду держбюджету

17:49, 7 мая 2022
Уряд додатково спрямував 359 млн грн на закупівлю, модернізацію та ремонт озброєння військової техніки для потреб Збройних Сил України.
Кабмін ухвалив рішення про використання коштів спецфонду держбюджету
Джерело фото: kmu.gov.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Сьогодні, 7 травня, Кабінет Міністрів прийняв проект розпорядження «Деякі питання використання коштів спеціального фонду державного бюджету у 2022 році».

За ініціативою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, проектом акта передбачається додатково спрямувати залишок невикористаних коштів у сумі 359 млн грн

Міністерству оборони за спеціальним фондом держбюджету на розвиток, закупівлю, модернізацію та ремонт озброєння військової техніки для потреб Збройних Сил.

Нагадаємо, Уряду дозволено спрямувати у 2022 році залишки коштів, джерелом формування яких були надходження спеціального фонду державного бюджету від внесків на регулювання, які сплачуються суб’єктами господарювання, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг, утворені станом на 1 січня 2022 року та не використані до 1 квітня 2022 року, на здійснення заходів у секторі оборони.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде