БЕБ вніс зміни стосовно конкурсу на зайняття вакантних посад гласних та негласних штатних працівників

08:39, 4 июня 2022
Затверджено зміни до Регламенту роботи конкурсних комісій з проведення конкурсу на зайняття вакантних посад гласних та негласних штатних працівників, які мають спеціальні звання, у Бюро економічної безпеки.
БЕБ вніс зміни стосовно конкурсу на зайняття вакантних посад гласних та негласних штатних працівників
Джерело фото: censor.net
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Директор Бюро економічної безпеки України Вадим Мельник видав наказ 99 від 30 травня 2022 року, який зареєстровано у Мінюсті 31 травня, про затвердження Змін до Регламенту роботи конкурсних комісій з проведення конкурсу на зайняття вакантних посад гласних та негласних штатних працівників, які мають спеціальні звання, у Бюро економічної безпеки.

Відповідно до змін «Особливості проведення конкурсу у порядку просування по службі»:

Просування по службі здійснюється шляхом призначенням гласних та негласних штатних працівників, які мають спеціальні звання БЕБ, на конкурсній основі на вищу посаду.

Конкурс у порядку просування по службі проводиться серед гласних та негласних штатних працівників, які мають спеціальні звання БЕБ, відповідно до порядку, визначеного цим Регламентом, враховуючи такі особливості:

1) інформація про проведення конкурсу направляється (у тому числі з можливістю використання технічних засобів електронних комунікацій) керівникам самостійних структурних підрозділів центрального апарату БЕБ (керівникам територіальних управлінь БЕБ) для обов'язкового доведення до відома підлеглих працівників, які мають спеціальні звання БЕБ;

2) протоколи засідання конкурсної комісії не оприлюднюються;

3) інформація про переможців не оприлюднюється.

Для участі у конкурсі у порядку просування по службі подаються заява про участь у конкурсі, резюме, а також службова характеристика, складена в довільній формі, в якій зазначаються:

1) прізвище, ім'я, по батькові (за наявності);

2) спеціальне звання;

3) назва займаної посади;

4) текст характеристики;

5) висновки та рекомендації безпосереднього керівника;

6) прізвище, ім'я, по батькові (за наявності), посада, спеціальне звання та підпис безпосереднього керівника;

7) дата складання службової характеристики.

Конкурсна комісія за результатами конкурсу у порядку просування по службі вносить Директору БЕБ (керівнику територіального управління БЕБ) подання щодо переможця конкурсу у порядку просування по службі для призначення на відповідну посаду або інформацію про відсутність таких кандидатів не пізніше наступного робочого дня з дати підписання відповідного протоколу.

Особливості проведення конкурсу під час дії воєнного стану

Конкурс на зайняття вакантних посад гласних та негласних штатних працівників, які мають спеціальні звання БЕБ, під час дії воєнного стану проводиться відповідно до порядку, визначеного цим Регламентом, з урахуванням особливостей, визначених цим розділом.

Засідання конкурсної комісії можуть проводитися дистанційно з використанням технічних засобів електронних комунікацій. Інформація про дату, час та способи проведення засідання доводиться до відома членів конкурсної комісії за допомогою технічних засобів електронних комунікацій не пізніше ніж за один робочий день до такого засідання.

Повідомлення про оголошення конкурсу на зайняття вакантних посад гласних та негласних штатних працівників БЕБ, які мають спеціальні звання БЕБ, розміщується на офіційному вебсайті БЕБ та має містити:

1) найменування і місцезнаходження органу;

2) назву посади, кваліфікаційні вимоги і критерії професійної придатності;

3) порядок та строки подання документів для участі в конкурсі;

4) умови проведення конкурсу;

5) іншу необхідну інформацію для участі у конкурсі.

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, надсилає на зазначену в оголошенні про проведення конкурсу адресу електронної пошти БЕБ документи, визначені підпунктами 1 - 7, 14, 15, 18 пункту 1 розділу IV цього Регламенту.

Документи надсилаються на зазначену в оголошенні про проведення конкурсу адресу електронної пошти БЕБ у сканованому вигляді у форматі PDF із обов'язковим накладенням електронного цифрового підпису.

З метою ефективного проведення конкурсу на зайняття вакантних посад гласних та негласних штатних працівників, які мають спеціальні звання БЕБ, конкурсна комісія може прийняти рішення про проведення декількох етапів конкурсу протягом одного робочого дня, про що повідомляються кандидати не пізніше ніж за 2 робочих дня до їх проведення.

З метою безпечного проведення конкурсу на зайняття вакантних посад гласних та негласних штатних працівників, які мають спеціальні звання БЕБ, кваліфікаційний іспит (тестування) щодо відповідності критеріям професійної придатності проводиться дистанційно з використанням технічних засобів електронних комунікацій.

Інформація про перелік документів, що подаються для участі у конкурсі, перелік етапів проведення конкурсу, спосіб, день, час і місце проведення етапів конкурсу на зайняття вакантних посад гласних та негласних штатних працівників, які мають спеціальні звання БЕБ, розміщується на офіційному вебсайті БЕБ.

Інформація про дату, час та місце проведення кожного етапу конкурсу доводиться до відома кандидата за допомогою технічних засобів електронних комунікацій.

Психофізіологічне опитування із застосуванням поліграфа та кваліфікаційне тестування з фізичної підготовки здійснюються виключно за особистої присутності кандидата.

Співбесіда з кандидатами проводиться дистанційно в порядку, визначеному розділом VIII цього Регламенту.

Проведення етапів конкурсного відбору у дистанційному режимі із використанням технічних засобів електронних комунікацій здійснюється за допомогою програмного забезпечення, адміністрування якого забезпечується структурним підрозділом, що забезпечує впровадження та технічне супроводження інформаційних, інформаційно-комунікаційних систем.

Конкурси, розпочаті в період дії воєнного стану в Україні, завершуються з урахуванням особливостей, встановлених цим розділом.

Гласні та негласні штатні працівники, які мають спеціальні звання БЕБ, призначені на посади у період дії воєнного стану, подають інші документи, передбачені пунктом 1 розділу IV цього Регламенту, крім документів, визначених пунктом 4 цього розділу, протягом трьох місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Інна Вітюк
    Інна Вітюк
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Олексій Огурцов
    Олексій Огурцов
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Андрій Федорчук
    Андрій Федорчук
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Наталія Шевченко
    Наталія Шевченко
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва