Cередньому і старшому начальницькому складу ОВС збільшено граничний вік перебування на службі

18:27, 3 июня 2022
КМУ збільшив особам середнього і старшого начальницького складу органів внутрішніх справ граничний вік перебування на службі з 45 років до 55 років.
Cередньому і старшому начальницькому складу ОВС збільшено граничний вік перебування на службі
Джерело фото: kmu.gov.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На засіданні Уряд 3 червня внесено зміни до Положення про проходження служби рядовим і начальницьким складом органів внутрішніх справ.

Зокрема, збільшено особам середнього і старшого начальницького складу граничний вік перебування на службі з 45 років до 55 років. Про це повідомив представник Уряд у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Також надано можливість особам рядового і начальницького складу розділяти відпустки на частини, врегульовано порядок проходження зазначеними особами атестації та порядок тимчасового зайняття ними посад у разі надання тривалих відпусток, в тому числі соціальних.

Окрім того, органам системи Міністерства внутрішніх справ з резервного фонду державного бюджету виділено 34 382 852 600 гривень для забезпечення належної оплати праці особового складу та працівників органів системи МВС, виплати одноразової грошової допомоги у зв’язку із загибеллю (смертю) військовослужбовців та для матеріально-технічного забезпечення органів та підрозділів ДСНС.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Інна П'єнта
    Інна П'єнта
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Ольга Склярук
    Ольга Склярук
    суддя Східного апеляційного господарського суду