Зеленський: Тримати увагу на одній темі протягом довгого часу дуже складно

11:48, 7 июня 2022
Треба спонукати до розмов про Україну – звернення Володимира Зеленського.
Зеленський: Тримати увагу на одній темі протягом довгого часу дуже складно
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Статус кандидата до ЄС для України – це ключове політичне питання саме зараз. І треба постійно спонукати до розмов про Україну. Про це сказав Володимир Зеленський у своєму вечірньому зверненні 6 червня.

«Очікуємо вже найближчими тижнями рішення Європейського Союзу щодо нашої заявки на кандидатство. Я вважаю, що це буде рішення не тільки про Україну, але і про весь Європейський проект. Про те, чи є у нього майбутнє як дійсно сильного об’єднання.

Готуюсь до нової хвилі звернень та спілкування з політичними та експертними спільнотами світу для того, щоб гарантувати нашій державі ту підтримку, якої ми так потребуємо. Це постійний процес – збереження уваги, і його не можна зупиняти ні на мить.

І це стосується усіх, насправді. Кожна сучасна людина добре знає, як працюють засоби масової інформації. Тримати увагу на одній темі протягом довгого часу дуже складно. Щоб не зменшувалась увага до України, до нашої боротьби за свободу, кожен і кожна мають продовжувати говорити про те, що відбувається. Поширюйте, будь ласка, інформацію. Підтримуйте наші потреби.

Звичайно, в першу чергу, це стосується журналістів. І сьогодні, до речі, я хочу побажати їм не замикатися на нашому внутрішньому українському контексті. Чим більше буде сказано про Україну у світі, тим швидше ми зможемо закінчити війну і звільнити нашу землю.

Звичайно, це стосується і усіх представників держави та української політики. Працюйте заради нашої оборони – у єдності і на повну силу.

Але не забувайте, що бізнес, сфера культури і просто звичайні люди також можуть зробити немало для того, щоб Україна залишалась в топі глобальної уваги.

Простий приклад – сьогодні мені подарували поштові марки, які випустили в Іспанії на підтримку України. Здавалося би, що може змінити поштова марка? Але це символ уваги до нашої боротьби, який побачать мільйони людей.

Створювати такі символи, спонукати до створення таких символів, говорити про Україну і спонукати до розмов про Україну – це те, що допомагатиме нам у переговорах з представниками держав про конкретну важливу допомогу, яка необхідна сьогодні Україні», - сказав він.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Інна П'єнта
    Інна П'єнта
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Ольга Склярук
    Ольга Склярук
    суддя Східного апеляційного господарського суду