НАЗК не буде обирати нову Громадську раду до закінчення війни

14:44, 13 июня 2022
Відповідне рішення ухвалено Урядом.
НАЗК не буде обирати нову Громадську раду до закінчення війни
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Постановою Кабінету Міністрів України від 10 червня 2022 р. № 668 затверджено зміни до Положення про  Громадську раду при Національному агентстві з  питань запобігання корупції (НАЗК).

Відповідно до змін новий конкурс до складу ГР не буде проводитися до кінця війни.

Нагадаємо, що нинішній склад ради було затверджено 17.06.2020 року.

Зазначається, що Рада формується відповідно до результатів відкритого та прозорого конкурсу у складі 15 осіб строком на два роки.

У разі закінчення строку повноважень Ради під час дії воєнного чи надзвичайного стану її повноваження продовжуються до дня затвердження нового персонального складу Ради, обраної за результатами проведення конкурсу з формування Ради.

Проведення конкурсу з формування Ради здійснюється після припинення чи скасування воєнного чи надзвичайного стану. Голова Національного агентства приймає рішення про проведення конкурсу з формування Ради протягом п’яти робочих днів з дня настання такої обставини.

Рішення про затвердження персонального складу Ради, припинення її діяльності, в тому числі дострокове, та дострокове припинення повноважень окремого члена Ради оформлюються відповідними актами Національного агентства і оприлюднюються в установленому цим Положенням порядку.

Засідання Ради є правомочним, якщо до його складу входять не менше 9 осіб.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде