Як Супрун з Радуцьким посварились через медреформу: соцмережі обговорюють ситуацію

18:15, 31 июля 2019
Користувачі соцмереж коментують перепалку Уляни Супрун та Михайла Радуцького.
Як Супрун з Радуцьким посварились через медреформу: соцмережі обговорюють ситуацію
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Україна перебуває на ключовому етапі трансформації медичної реформи, але досі не врегульовано багато питань.

«Судово-юридична газета» публікувала перелік змін в медичній сфері, що були запропоновані під час конференції «Небезпечні тенденції при розгляді медичних справ у судовій практиці України», організованої Асоціацією приватних медичних установ України.

Щодо трансформації медичної реформи висловився Михайло Радуцький — депутат, експерт з питань реформи медицини, засновник медичної клініки «Борис».

Радуцький розповів про нову модель системи соціального страхування, що передбачає солідарну відповідальність держави та українців за здоров’я нації, та дав оцінку медичній реформі, що проводить Уляна Супрун.

Різні погляди на медичну реформу в.о. голови МОЗ Уляни Супрун та радника Президента Михайла Радуцького викликали резонанс у дописувачів в соцмережі.

Уляна Супрун на власній сторінці розкритикувала інтерв’ю Радуцького: «Нещодавно радник Президента з питань охорони здоров’я Mihail Radutsky дав розлоге інтерв’ю… Вдячна Михайлу за можливість вкотре нагадати українцям про вже втілені командою Міністерства охорони здоров'я України зміни та спростувати поширені міфи й маніпуляції, якими переповнений згаданий матеріал».

Згодом Михайло Радуцький відповів на пост Супрун: «В.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун, вірогідно образившись, що її уряду поставлена незадовільна оцінка як на виборах Президента, так і на парламентських виборах, маніпулюючи фактами, зробила допис у соціальній мережі. Припускаю, що образа пов’язана ще й з опублікованими новинами, де мене називають її наступником. Проте, я не робив таких заяв і не підтверджував цю інформацію».

 

 

 

 

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Інна Плахтій
    Інна Плахтій
    член Вищої ради правосуддя
  • Віталій Галаган
    Віталій Галаган
    суддя Дніпровського районного суду міста Києва
  • Олена Губська
    Олена Губська
    суддя Верховного Суду у Касаційному адміністративному суді