На Донбасі бойовики для обстрілу застосували безпілотники

07:10, 3 октября 2019
Впродовж доби збройні формування РФ та її найманці 15 разів порушили режим припинення вогню.
На Донбасі бойовики для обстрілу застосували безпілотники
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

2 жовтня російсько-окупаційні війська 15 разів порушили режим припинення вогню у зоні проведення операції Об’єднаних сил. Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

«Впродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 15 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв позиції підрозділів Об’єднаних сил із гранатометів різних систем, протитанкового ракетного комплексу, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї», — йдеться в повідомленні.

Як зазначили у штабі, аби завдати максимальну шкоду військовослужбовцям Об’єднаних сил, ворог застосував безпілотний літальний апарат (БПЛА) з підвісом для скидання гранатометних пострілів.

Так, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник здійснив 7 обстрілів позицій Об'єднаних сил, а саме неподалік Новогнатівки з напрямку Стили —з великокаліберних кулеметів; поблизу Миколаївки з напрямку Докучаєвська — з автоматичного гранатомета; неподалік Новотроїцького з напрямку Докучаєвська — з великокаліберних кулеметів; двічі поблизу Павлополя з напрямків Українського та Верхньошироківського — зі стрілецької зброї, а також із застосуванням БПЛА з підвісом для скидання гранатометних пострілів; неподалік Авдіївки з напрямку Спартака — з ручного протитанкового гранатомета; поблизу Новогригорівки з напрямку Біла Кам’янка — з протитанкового ракетного комплексу, станкового протитанкового гранатомета, великокаліберного кулемета та стрілецької зброї.

Щодо району відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», то там противник здійснив 8 обстрілів позицій Об’єднаних сил. А саме неподалік Кримського з напрямку Сентянівки  з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; в районі Зайцевого — з ручного протитанкового гранатомета; поблизу Катеринівки з напрямку Молодіжного — зі станкового протитанкового гранатомета та великокаліберного кулемета;

неподалік Південного з напрямку «Шахта ім. Гагаріна» — з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; поблизу Новолуганського з напрямку Доломітного — з міномета калібру 82 мм; неподалік Золотого з напрямку Первомайського — зі станкового протитанкового гранатомета та великокаліберного кулемета; поблизу Новгородського з напрямку Залізна Балка — з автоматичного гранатомета та великокаліберного кулемета; неподалік Троїцького з напрямку Калинового — зі станкового протитанкового гранатомета та великокаліберного кулемета.

«Впродовж поточної доби втрат внаслідок ворожих обстрілів серед особового складу Об’єднаних сил не було», — проінформували у штабі ООС.

Нагадаємо, що «Судово-юридична газета» повідомляла, що Львівська облрада опублікувала заяву про недопущення капітуляції

Крім того, ми писали, що ЗСУ ліквідували снайпера «ДНР» з позивним «Скрипаль»

Також відомо, що Німеччина видає візи жителям Донбасу з російськими паспортами

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Інна Вітюк
    Інна Вітюк
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Олексій Огурцов
    Олексій Огурцов
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Андрій Федорчук
    Андрій Федорчук
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Наталія Шевченко
    Наталія Шевченко
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва