Глазами очевидца: последствия ДТП на Троещине (ФОТОРЕПОРТАЖ)

15:31, 20 сентября 2011
В редакцію
Глазами очевидца: последствия ДТП на Троещине (ФОТОРЕПОРТАЖ)
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В редакцію «Судово-юридичної газети» надійшов лист від нашого читача Олександра, який став очевидцем аварії, що сталася нещодавно в Києві в районі Троєщини. Подаємо текст листа «без купюр».

Доброго дня! Я Ваш постійний читач сайту. Хотів переповісти історію ДТП яка сталася в Києві на перетині вулиць Бальзака та Драйзера. Виїжджаючи від м-ну Сільпо на вул. Бальзака мене пропустив маршрутний автобус № 21.

В свою чергу, я «аварійкою» подякував водію що пропустив мене.

 

За мить, піднявши очі від аварійної кнопки на дорогу, почув свист гальм, а через декілька секунд удар… Я побачив як червона машина підлетівши вгору, стала на дорогу, піднявши стовб пилувід удару. Проїжджаючи перехрестя побачив страшну картину і зупинився.

 

Навколо аварії вже почали збиратися люди… Як все сталося.

 

По Бальзака зі сторони Сабурова в напрямку вул. Каштанової на зелений сигнал світлофора рухався красний Opel Combo. По Бальзака від Каштанової виїжджаючи на перехрестя та повертаючи на ліво, Honda Civic не надав перевагу Opel Combo і автомобілі зіткнулися.

 

Є припущення, що водій автомобіля Honda Civic, грубо порушив правила. Він повертав з правої смуги наліво та не надав перевагу зустрічному транспорту.

 

Машини порозвертало… В Opel Combo їхало троє чоловіків. А так як вони були пристебнуті ременями безпеки і спрацювали подушки безпеки, то відбулися лише переляком та незначними подряпинами.

 

Пасажирам автомобіля Honda Civic пощастило менше. Хоча водій вибрався з авто, а от пасажирку затисло в салоні. Чоловіки намагалися відкрити двері але їх заблокувало. Жінка була в шоковому стані. Подряпане обличчя, рвані рани правої руки і жахливий… відкритий перелом стегна.

 

Люди телефонували до міліції та швидкої допомоги...

 

Працівники ДАІ прибули через 4-5 хвилин. Підійшли до автомобіля, подивилися та стали виставляти фішки та знак оформлення ДТП. Потім відійшли та байдуже дивилися як люди з криками, матами(!) стараються відкрити двері автомобіля. А тим часом жінку яку затисло, люди підтримували, щоб не втратила свідомість. Серед чоловіків були автомеханіки, які взяли справу в свої руки, діставши «монтіровку», вирвали замок, який був заблокований та відкрили двері.

 

Через 7 хвилин прибула машина швидкої допомоги. Розігнавши «зівак», професійно оглянули та почали надавати жінці першу медичну допомогу. Через хвилину прибула і друга швидка. Останніми прибули МНС-ники.

 

Діставши жінку з авто в важкому стані швидка повезла її в лікарню. Водія автомобіля Honda Civic забрали до лікарні з рваними ранами, розбитим обличчям та струсом мозку. Цілком ймовірно що він перед цим вживав алкоголь.

 

Мене вразило тільки одне, з яким виразом стояли працівники ДАІ та дивилися як люди намагаються відкрити двері автомобіля. Їх не цікавило, що жінка може втратити свідомість, жива, та слава богу, приїдуть медики та нададуть допомогу.

 

Це перехрестя славиться недоброю славою. Постійно стаються аварії.

 

P.S. Редакція "Судово-юридичної газети" (www.sug.kiev.ua)закликає водіїв бути обережними на дорозі та дякує своїм читачам за чуйність та небайдужість до чужого біди.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді