Світлана Лобода спростувала інформацію щодо заборони в’їзду у Литву

16:48, 25 листопада 2022
Лобода відреагувала на плани заборонити їй в'їзд до Литви: «Черговий вкид і чорний піар».
Світлана Лобода спростувала інформацію щодо заборони в’їзду у Литву
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У мережі з'явилася інформація, що співачка Світлана Лобода найближчим часом може стати персоною нон ґрата в Литві. Про таке рішення повідомила представник міністра закордонних справ Пауліна Левіцкіте, пише BNS.

Пов'язано це з тим, що артистка незаконно відвідувала окупований Росією Крим.

«Після консультацій з українськими партнерами ми вносимо виконавця до списку персон нон ґрата», — зазначили в МЗС Литви.

Міністр культури Литви Сімонас Кайріс повідомив, що раніше Лобода не була внесена до списку небажаних осіб разом з іншими російськими зірками, оскільки у неї український паспорт. Тепер ця заборона вплине і на концертну діяльність знаменитості, оскільки в Литві у неї був запланований тур. «Організатори приватних заходів повинні знати, що вони ризикують своїми інвестиціями», - додав Кайріс.

Співачка Світлана Лобода заперечила інформацію,  що її мають внести до списку небажаних осіб Литви через гастролі в РФпісля анексії Криму. Про це виконавиця заявила на своїй сторінці в соцмережі.

«Черговий вкид і чорний піар у мій бік. Прошу ЗМІ не підтримувати цю інформацію. На сьогоднішній день жодної офіційної заборони на мій в'їзд до Литви немає. Мої заплановані концерти у Литві на підтримку України відбудуться. Слава Україні!» – написала співачка в Інстаграм.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Сьогодні день народження святкують
  • Павло Прохоров
    Павло Прохоров
    суддя Київського районного суду м. Одеси