У Німеччині арештували росіянина, підозрюваного у вбивстві двох українців

19:28, 28 квітня 2024
Підозрюваного доставили до в'язниці, де він зараз перебуває під вартою.
У Німеччині арештували росіянина, підозрюваного у вбивстві двох українців
Джерело фото: Reuters
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Німеччині арештували 57-річного росіянина, якого підозрюють у вбивстві двох українців у місті Мурнау. Як повідомляє пресслужба поліції, підозрюваний з'явився перед слідчим суддею на вимогу прокуратури Мюнхена II, яка веде цю справу.

У відповідь на вимогу прокурора було видано ордер на арешт підозрюваного росіянина,  поліція негайно доставила його до в'язниці, де він зараз перебуває під вартою.

Подія сталася ввечері в суботу, 27 квітня, коли на території торгового центру у місті Мурнау були знайдені двоє українців з ножовими пораненнями. 36-річний чоловік помер на місці, а другий потерпілий, 23-річний, помер у лікарні того ж вечора.

Поліція встановила і затримала підозрюваного, яким виявився громадянин росії. Розслідування прокуратури та карного розшуку щодо передумов і мотивів злочину триває.

Як ми писали раніше, у Німеччині ввечері в суботу, 27 квітня, на території торгового центру в місті Мурнау знайшли двох українців з ножовими пораненнями. 36-річний чоловік від отриманих важких травм помер на місці, другий потерпілий, якому було 23 роки, помер у лікарні того вечора.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Валерій Марчук
    Валерій Марчук
    голова Чернівецького апеляційного суду