Вищий госпсуд підтвердив право на реалізацію алкоголю в нічний час

15:29, 30 липня 2017
Вищий господарський суд України підтвердив право на реалізацію спиртних напоїв в Києві в нічний час.
Вищий госпсуд підтвердив право на реалізацію алкоголю в нічний час
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Рішенням і постановами місцевого, апеляційного та касаційного господарських судів, Київська міська рада зобов'язана припинити порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Варто відзначити, що дії Київської міської ради колегія територіального відділення АМК України визнала порушенням, яке полягає в установці не передбачених законами України заборони та обмеження самостійності підприємств щодо реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива в стаціонарних об'єктах торгівлі торгового, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення, крім закладів ресторанного господарства (кафе, бари, заклади громадського харчування, ресторани і т. п.) на території міста Києва з 23:00 до 10:00 годині.

Київська міська рада вказане рішення адміністративної колегії територіального відділення АМК України в установлений частиною першою статті 60 Закону України «Про захист економічної конкуренції» двомісячний строк не оскаржила і не виконала його.

Таким чином, Вищий господарський суд України підтвердив необхідність обов'язкового виконання Київською міською радою рішення адміністративної колегії територіального відділення АМК України від 20.12.2016 №63.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олег Проскурняк
    Олег Проскурняк
    голова Господарського суду Чернівецької області
  • Ольга Черниш
    Ольга Черниш
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду