Глава Луганського Госгеокадастру погорів на великому хабарі

13:31, 22 червня 2017
У Луганській області затримали керівника Госгеокадастру, який вимагав 1,2 млн грн хабара за виділення земельної ділянки.
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Вказану суму чиновник вимагав через посередників.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.

Правоохоронці спільно з військовою прокуратурою Луганського гарнізону викрили корупційну схему виділення земельних ділянок, налагоджену керівництвом обласного управління Госгеокадастру.

«В рамках кримінального провадження правоохоронці встановили, що керівник даної державної установи вимагав від підприємця 1,2 млн грн хабара за надання та реєстрацію документів на земельну ділянку площею 225 га. З метою приховування злочинної діяльності чиновник залучив двох посередників», — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 21 червня в м. Сєвєродонецьк, під час отримання частини неправомірної вигоди в сумі 650 тис. грн, правоохоронці та слідчі військової прокуратури Луганського гарнізону затримали двох посередників.

Керівника Головного управління Госгеокадастра в Луганській області затримали на блок-посту в м. Слов'янськ співробітники Управління захисту економіки в Донецькій області.

Повідомляється, що всі учасники корупційної схеми затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Правоохоронці вилучили 650 тис. грн, чорнові записи, а також транспортні засоби.

Кримінальне провадження, в рамках якого проводилися слідчо-оперативні заходи щодо документування злочинної діяльності та затримання фігурантів справи, відкрито за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Прилипчук
    Олександр Прилипчук
    суддя Сумського окружного адміністративного суду