Президент повідомив, колись запрацює Угода про асоціацію з ЄС

15:49, 22 червня 2017
Угода про асоціацію України з Європейською Союзом почне працювати в повному обсязі вже з 1 вересня 2017 року.
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Про це президент Петро Порошенко повідомив в заяві для представників ЗМІ по завершенні зустрічі з президентом Європейської Ради Дональдом Туском, передає прес-служба Глави держави.

«Дуже важливо, що лідери європейських держав, президент Європейського Союзу та президент Європейської комісії зробили все можливе для того, щоб вступ в дію і завершення ратифікації Угоди про асоціацію України з ЄС нарешті відбулося», — зазначив Петро Порошенко.

Президент України зазначив, що зараз Україна працює над тим, щоб, вводячи зміни, наздогнати в розвитку країни, які раніше попрощалися з СРСР, і запевнив, що і надалі Україна буде дотримуватися цього напряму.

Глава держави також нагадав, що останні два місяці для нашої країни — це час справжніх перемог, адже був введений безвізовий режим для українських громадян і ін.

Президент Європейської Ради Дональд Туск підтвердив, що через кілька тижнів буде завершена робота над Угодою про асоціацію і висловив тверде переконання, що це буде сприяти подальшому розвитку України.

«Це стане наступним кроком на шляху до, захищеної і стабільної держави, а також зростаючої економіки», — підкреслив він.

Глава держави подякував Дональду Туску за гостинність, висловивши надію на продовження плідної дискусії під час 19-го саміту Україна-ЄС 12-13 липня в Києві.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Прилипчук
    Олександр Прилипчук
    суддя Сумського окружного адміністративного суду