З початку року в Україні на пожежах загинуло 913 чоловік

14:55, 25 червня 2017
Тільки за минулу добу в Україні сталося 148 пожеж, в результаті яких 4 людини загинули і ще 1 — постраждала. З початку року показник загибелі досягає вже 913, а травмованих — 723.
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Найчастіше, основними причинами травмування та загибелі людей є власна недбалість і нехтування правилами пожежної безпеки. Куріння в ліжку, перевантаження або несправності електромережі і побутових приладів, а також залишені без нагляду сірники в місцях, легкодоступних для дітей, майже завжди призводять до пожеж в будинках.

Про це йдеться на офіційному сайті ДСНС.

Зокрема, в Чернівецькій області 19 червня в Службу порятунку надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку смт. Красноїльськ Сторожинецького району. В одній з кімнат будинку знаходилася 9-місячна дитина. Батьки дівчинки пожежу помітили вже тоді, коли з вікон пішов сильний дим. Батьки відразу ж кинулися всередину будинку і винесли дитину з приміщення. На жаль, опіки, які отримала дитина, виявилися несумісні з життям.

В цей же день в Службу порятунку Запорізької області надійшло повідомлення про пожежу дачної ділянки в м. Дніпрорудне Василівського району. Пожежні, які прибули на виклик, в одній з кімнат будинку виявили тіло загиблого чоловіка.

Також на цьому тижні рятувальники Чернівецькій області під час ліквідації пожежі в приватному будинку, в одній з кімнат виявили тіло жінки без ознак життя.

Констатуючи вкрай невтішну і трагічну статистику, Державна служба України з надзвичайних ситуацій в черговий раз звертається до громадян з проханням дотримуватись правил пожежної безпеки.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Прилипчук
    Олександр Прилипчук
    суддя Сумського окружного адміністративного суду