У Львові завершили прикрашати ялинку – на верхівку почепили протитанковий їжак, фото

00:01, 20 грудня 2022
Ялинка буде світитись лише з 17:00 до 22:00, а у випадку відключення електроенергії, ялинку окремо підсвічувати не будуть.
У Львові завершили прикрашати ялинку – на верхівку почепили протитанковий їжак, фото
Скріншот із відео
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У неділю, 18 грудня, у Львові завершили прикрашати і ввечері вперше засвітили загальноміську новорічну ялинку. Верхівку дерава прикрасили стилізованим протитанковим їжаком.

Про це розповіли у Львівській міські раді.

«Особливу верхівку виготовили 2 слюсарі та 1 зварювальник цеху механообробки вагоно-ремонтних майстерень "Львівелектротранс". Вага виробу – 1,3 кг, розмір – 1,2 м, матеріал – алюмінієвий тавр», - йдеться у повідомленні.

В місті встановлять традиційні атрибути різдвяних свят, однак цього року вони будуть скромнішими, кажуть у Львівські міській раді.

«Зокрема, загальноміська ялинка, яку звично встановлюють на площі перед Оперним театром, менша – 14 метрів. Тоді як у попередні роки її висота сягала 17-20 м. Її місту подарувало шкiряне пiдприємство "Свiтанок".

На ялинці зменшили кількість ілюмінації задля економії електроенергії. Цьогорічне освітлення дерева споживатиме 1 кВт на годину (для порівняння, електрочайник споживає за 1 раз від 1,7 до 2,5 кВт, а пральна машинка – 1.8-2.3 кВт). Ялинка буде світитись лише з 17:00 до 22:00. У випадку відключення електроенергії на проспекті Свободи, ялинку окремо підсвічувати не будуть», - пояснили у міськраді.

Різдвяного ярмарку у Львові цього року не буде.

Також ми розповідали, що на вокзалі у Києві встановлять ялинку, яка світитиметься від крутіння педалей: відео.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Прилипчук
    Олександр Прилипчук
    суддя Сумського окружного адміністративного суду