Ілон Маск написав співробітникам Twitter листа про те, що вони припиняють віддалену роботу і повинні знаходитися в офісі не менше 40 годин

15:29, 10 листопада 2022
Співробітникам Twitter надійшов перший електронний лист Ілона Маска - він заборонив віддалену роботу.
Ілон Маск написав співробітникам Twitter листа про те, що вони припиняють віддалену роботу і повинні знаходитися в офісі не менше 40 годин
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Новий власник Twitter Inc. Ілон Маск вперше відправив своїм працівникам електронного листа пізно ввечері в середу, щоб підготувати їх до «важких часів» та заборонити віддалену роботу, якщо він особисто не схвалив її, повідомляє Bloomberg.

Маск сказав, що «неможливо прикрасити повідомлення» про економічні перспективи і про те, як це вплине на таку залежну від реклами компанію, як Twitter.

Він додав, що нові правила, які набувають чинності негайно, передбачають, що співробітники будуть перебувати в офісі щонайменше 40 годин на тиждень.

Twitter знаходиться під керівництвом Маска майже два тижні, за цей час він звільнив приблизно половину співробітників та більшу частину виконавчого складу. Новий бос підняв ціну на передплату Twitter Blue до 8 доларів і додав до неї перевірку користувача.

Маск сказав працівникам в електронному листі, що він хоче, щоб підписки складали половину доходу Twitter.

До приходу Маска Twitter встановив постійну роботу з будь-якого місця для своїх співробітників, багато з яких спочатку було переведено на віддалену роботу через пандемію. Це була одна з перших тем загальної розмови, яку Маск провів із співробітниками Twitter після оголошення про угоду щодо купівлі компанії на початку року.

Тоді він сказав, що проти віддаленої роботи і робитиме винятки тільки в кожному конкретному випадку, як він робить зараз. Він також виключив дні відпочинку з календарів співробітників Twitter - щомісячний вихідний день для всієї компанії, введений в період пандемії. "Попереду важкий шлях, і для досягнення успіху буде потрібно напружена робота", - написав Маск у своєму посланні співробітникам.

В окремому електронному листі він додав, що «протягом наступних кількох днів абсолютним пріоритетом буде пошук та припинення будь-яких перевірених ботів/тролів/спаму».

Автор: Наталя Мамченко

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Інна Плахтій
    Інна Плахтій
    член Вищої ради правосуддя
  • Віталій Галаган
    Віталій Галаган
    суддя Дніпровського районного суду міста Києва
  • Олена Губська
    Олена Губська
    суддя Верховного Суду у Касаційному адміністративному суді