Кількість працівників прокуратури буде обґрунтованим

13:31, 14 червня 2017
Яким чином Генеральна прокуратура планує скорочувати чисельність правоохоронців.
Кількість працівників прокуратури буде обґрунтованим
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Заступник генерального прокурора України Анжела Стрижевська впевнена, що віднесення прокуратури до системи правосуддя є вірним кроком законодавця.

Про це вона заявила на V Міжнародному судово-правовому форумі.

Анжела Стрижевська звернула увагу також на те, що, не дивлячись на зміни, внесені до Конституції, законодавець досі не привів у відповідність з новими нормами приписи Кримінального процесуального кодексу України.

На даний момент в парламенті зареєстрований відповідний законопроект і правоохоронці сподіваються, що він буде прийнятий найближчим часом.

Ще однією проблемою, яку належить вирішувати прокуратурі в самому найближчому майбутньому, є істотне скорочення чисельності працівників органу. Для того, щоб опредилить оптимальну кількість правоохоронців в регіонах з урахуванням місцевих особливостей, Генпрокуратура ініціювала проведення аудиту.

Подібна процедура, як каже Анжела Стрижевська, раніше не проводилася. Аудитори, як запевняє юрист, врахують кількість населення, чисельність злочинів, близькість регіонів до державного кордону та інші фактори.

 

Автор:
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір