Оголошено прийом документів від бажаючих стати прокурором

14:01, 7 серпня 2017
Сьогодні, 7 серпня, починається прийом документів охочих виконувати обов'язки прокурорів.
Оголошено прийом документів від бажаючих стати прокурором
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Про це повідомив член кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів Сергій Костенко.

Він зазначив, що 26 липня на засіданні Кваліфікаційної комісії було прийнято рішення провести перший набір прокурорів за новими європейськими стандартами. Дану процедуру проводитиме незалежний колегіальний орган кваліфікаційно-дисциплінарна комісія прокурорів.

«У зв'язку з цим я хочу звернутися до молодого покоління юристів, які хочуть пов'язати свою діяльність з роботою в органах прокуратури. З 7 серпня можна подати документи для участі в наборі прокурорів», — повідомив Костенко.

Як раніше повідомляла «Судово — юридична газета», затриманому екс-чиновнику Генеральної прокуратури України Дмитру Сусу вручено підозру в скоєнні ряду злочинів. «26 липня затриманому екс-заступнику начальника Департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки — начальнику управління з розслідування кримінальних проваджень у сфері економіки Генеральної прокуратури України повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, кваліфікованих за ч. 3 ст. 191, ч. 4 ст. 191, ст. 366-1 КК України», — йдеться в повідомленні.

Як раніше повідомлялося, 26 липня 2017 року Колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду міста Києва розглянула апеляційну скаргу сторони захисту, подану в інтересах Маслової Т. І., на рішення слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 1 червня 2017 року, яким задоволено клопотання прокурора групи прокурорів Головної військової прокуратури Генеральної прокуратури України про накладення арешту на майно підозрюваної Маслової Т. І. і накладення арешту на нерухоме та рухоме майно, визначене постановою, що належить підозрюваній Масловій Т. І. на праві власності, інформує прес-служба Апеляційного суду міста Києва.

 

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Інна Плахтій
    Інна Плахтій
    член Вищої ради правосуддя
  • Віталій Галаган
    Віталій Галаган
    суддя Дніпровського районного суду міста Києва
  • Олена Губська
    Олена Губська
    суддя Верховного Суду у Касаційному адміністративному суді