ТОП-6 професій майбутнього, які принесуть колосальний дохід

10:30, 25 серпня 2017
В Інтернеті з'явився перелік майбутніх професій, бізнесів, компетенцій в які увійшли компетіст, ісканіст і ще чотири незвичайні спеціальності.
ТОП-6 професій майбутнього, які принесуть колосальний дохід
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

В Інтернеті з'явився перелік майбутніх професій, бізнесів, компетенцій, до яких увійшли компетіст, ісканіст і ще чотири незвичайні спеціальності.

Крім того, в списку є така майбутня професія як селфііст.

Даний аналіз провів Вечірній Ізмаїл.

Першою в списку стоїть професія компетіст. Це досить нова і престижна спеціальність. Компетіст — та людина, яка охоплює великі обсяги роботи, і працює на хороший результат.

На другому знаходиться фьюжініст. Людина, яка вміє поєднувати непоєднуване. Він суперечливий, і це йому допомагає як в житті, так і в бізнесі.

Третє місце займає пріоретіст. Він відразу визначає, які завдання стоять на першому місці, а які на другому. Його особливість в тому, що він вміє миттєво вибрати головне з купи.

На четвертому місці — інформіст. Він швидко шукає інформацію, розуміє сенс, якісно її відображає і застосовує.

П'яте місце дісталося людині, яка знає толк в фотографіях, розбирається, як виглядати добре навіть на саморобній фотографії. Така майбутня професія називається селфііст.

І шосте місце займає ісканіст. Він знаходить сенс там, де його немає, його головні риси — кмітливість і швидкість думки і гострий розум. Крім того, він знаходить вихід з будь-якої ситуації.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» розповіла, яку спеціальність варто вибрати, щоб бути конкурентоспроможними на ринку праці, на що слід звернути увагу при складанні резюме і де знайти першу роботу.

Також «Судово-юридична газета» опублікувала рейтинг найприбутковіших українських банків за результатами опублікованих фінансових звітностей.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд