Гройсман готовий піти у відставку в разі провалу пенсійної реформи (відео)

11:37, 22 вересня 2017
Гройсман висловив упевненість, що Верховна Рада все ж підтримає пенсійну реформу.
Гройсман готовий піти у відставку в разі провалу пенсійної реформи (відео)
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман готовий піти у відставку з займаної посади, якщо йому не вдасться провести пенсійну реформу.

Про це глава уряду заявив в ефірі телеканалу «112 Україна» 21 вересня.

«З 1 жовтня 5 мільйонів 620 тисяч українських пенсіонерів отримають підвищену пенсію, і досить істотну. Якщо я цього не виконаю, будь ласка, я готовий тоді піти у відставку», — сказав Гройсман.

При цьому прем'єр висловив упевненість, що Верховна Рада все ж підтримає пенсійну реформу, а Кабмін зможе її реалізувати.

«Я знаю, що ми це зробимо спільно з коаліцією та президентом. Узгодимо ці рішення, вони будуть підписані президентом, і ми їх запровадимо», — підсумував прем'єр-міністр.

Раніше повідомлялося, що в Україні з 1 жовтня 5,6 млн чоловік підвищать пенсії. Це стало можливим завдяки осучасненню зарплатної бази. Збільшення прожиткового мінімуму і відповідне підвищення мінімальної пенсії приведуть до підвищення пенсійних виплат для 9 млн українців.

«Судово-юридична газета» повідомляла, що механізм підвищення пенсії після пенсійної реформи зміниться, буде запущено постійне осучаснення пенсій.

Стало відомо, що в Україні буде збільшено прожитковий мінімум для людей, які втратили працездатність, внаслідок цього виростуть і пенсійні виплати.

Раніше повідомлялося, чому солідарний рівень пенсійного забезпечення так важливий у формуванні пенсій українців.

Також стало відомо, що обсяг відрахувань з держбюджету, що спрямовуються до Пенсійного фонду України, в 2018 році прогнозується в сумі 141,3 млрд грн.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір