У ГПУ розслідують факт підробки диплома Гройсмана

13:38, 3 листопада 2017
Генпрокуратура повідомила про внесення інформації за фактом підробки диплома Гройсмана до Єдиного реєстру досудових розслідувань.
У ГПУ розслідують факт підробки диплома Гройсмана
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Генеральна прокуратура України розпочала розслідування за фактом підробки диплома про отримання вищої освіти прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом та внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань, повідомив позафракційний депутат Віталій Купрій в Facebook.

Як стверджує нардеп, він з'ясував факт підробки документа 14 квітня 2016 року під час голосування за кандидатуру Гройсмана на пост глави уряду.

Купрій заявив, що даний факт свідчить про те, що обрання Гройсмана було незаконним.

Нардеп повідомляє, що після звернення до генпрокурора Віктора Шокіна з заявою про даний злочин, у відкритті кримінального провадження було відмовлено.

В даний час Купрій вирішив повторно звернутися в ГПУ, оскільки Гройсман продовжує стверджувати, що чиновнику мати вищу освіту не обов'язково.

Також нардеп висловив здивування, що прокуратура все-таки приступила до розслідування.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що керівнику апарату Київської міської державної адміністрації (КМДА) оголошено підозру за фактом використання завідомо підробленого документа.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд