ОАСК відкрив провадження у справі щодо оскарження виплат військовослужбовцям

13:47, 30 вересня 2022
Суд ухвалив розглядати справу за правилами загального позовного провадження та призначив підготовче судове засідання у справі на 20 жовтня 2022 року.
ОАСК відкрив провадження у справі щодо оскарження виплат військовослужбовцям
Джерело фото: armyinform.com.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження у справі за позовом жителя Тернопільської області до Кабінету Міністрів України щодо оскарження змін до виплат військовослужбовцям.

Про це повідомляє пресслужба ОАСК.

«Позивач просить суд визнати протиправною та нечинною постанову Кабінету Міністрів України від 7 липня 2022 року №793, якою було внесено зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 28 лютого 2022 року № 168 «Питання деяких виплат військовослужбовцям, особам рядового і начальницького складу, поліцейським та їх сім’ям під час дії воєнного стану».

Оскаржуваною постановою №793, окрім іншого, було встановлено, що додаткова винагорода до 30 тис. гривень здійснюватиметься пропорційно часу служби в розрахунку на місяць, а також залежно від місця несення служби та району ведення бойових дій», - сказано у повідомленні.

Як зазначається, суд ухвалив розглядати справу за правилами загального позовного провадження та призначив підготовче судове засідання у справі на 20 жовтня 2022 року.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олена Смірнова
    Олена Смірнова
    суддя Господарського суду Харківської області
  • Олеся Алтухова
    Олеся Алтухова
    суддя Лубенського міськрайонного суду Полтавської області