Путін підпускає лише секретаря Радбезу Патрушева і свого друга Ковальчука – ЗМІ

09:04, 3 жовтня 2022
Світогляд Ковальчука журналісти описують як суміш гедонізму, православного містицизму, віри в теорії змови щодо всюдисущого впливу США.
Путін підпускає лише секретаря Радбезу Патрушева і свого друга Ковальчука – ЗМІ
Джерело фото: infobae.com
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Путін відреагував на заклики своєї куми Оксани Марченко і обіцяв їй звільнити держзрадника України Віктора Медведчука, попри заперечення ФСБ. Про це повідомляє «Українська правда».

Як пише «УП», за словами джерел в оточенні Медведчука, які залишилися в Україні, Путін відгукнувся на заклики Марченко і дав їй слово, що врятує її чоловіка.

Як зазначається, один із співрозмовників «УП» на Банковій розповів, що Путін не підпускає до себе близько навіть речника Дмитра Пєскова.

«Ви що, думаєте, що Пєсков чи Лавров справді мають доступ до Путіна? Вони його лише на нарадах здалеку бачать. Щоб ви розуміли, до себе Путін підпускає лише секретаря Радбезу Патрушева і свого друга Ковальчука», - передає «УП» слова неназваного джерела.

«УП» з посиланням на російського журналіста Михайла Зиґара, який публікувався у американському виданні New York Times пише таке:

«Зиґарю розповіли кілька джерел у Кремлі та членів бізнес-еліти Росії, що Путін майже ні до кого не дослухається і особисто не спілкується, крім Ковальчука.

Нібито, навесні і влітку 2020 року, у розпал пандемії коронавірусу у світі, Путін сидів на самоізоляції у своїй резиденції у Валдаї. Зиґар каже, що в резиденції весь цей час із Путіним перебував його друг Ковальчук.

Ковальчук опинився в колі близьких друзів і радників Путіна у 1990-х роках. Він володіє найбільшою часткою акцій комерційного банку "Банк Россія" та контролює кілька державних медіа.

Світогляд Ковальчука російський журналіст описує як суміш гедонізму, православного містицизму, віри в теорії змови щодо всюдисущого впливу США. І, за словами Зиґаря, разом із Ковальчуком Путін теж поринув у параноїдальне захоплення колишньою величчю Росії та планами її відновлення.

Радники Путіна розповіли Зиґарю, що Путіна дратують обговорення сучасних проблем економіки й пандемії, і він цілком поринув у вивчення минулого. На підтвердження цієї тези Зиґар згадує слова французького дипломата, який був поінформований щодо перемовин Путіна з французьким візаві Емманюелем Макроном. Буцімто, у ході перемовин Путін виклав Макрону довгу лекцію з історії Росії, і Макрон був спантеличений, як на це реагувати».

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон про мобілізацію: наслідки для військовозобов’язаних, що буде з відстрочкою
Telegram канал Sud.ua
Закон про мобілізацію: наслідки для військовозобов’язаних, що буде з відстрочкою
Сьогодні день народження святкують
  • Володимир Келеберда
    Володимир Келеберда
    заступник голови Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Анна Кузьменко
    Анна Кузьменко
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Андрій Місінкевич
    Андрій Місінкевич
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Світлана Чудних
    Світлана Чудних
    суддя Харківського окружного адміністративного суду
  • Олександр Журавльов
    Олександр Журавльов
    суддя Одеського апеляційного суду