Кияни закликають не встановлювати новорічну ялинку на Софійській площі

08:38, 9 листопада 2022
Виділені кошти доречніше витратити на допомогу ЗСУ або допомогу ВПО, зазначає автор петиції.
Кияни закликають не встановлювати новорічну ялинку на Софійській площі
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

На сайті петицій Київської міськадміністрації з'явилася пропозиція відмовитися від встановлення новорічної ялинки на Софійській площі. Автор петиції пропонує витратити гроші на ЗСУ або на допомогу переселенцям.

«Вважаю недоречним встановлювати ялинку – витрачати кошти на її купівлю, монтаж, обслуговування та демонтаж. Виділені кошти доречніше витратити на допомогу ЗСУ або допомогу ВПО. Розумію, що свято має бути, але хай воно буде у кожного вдома, а ми, як свідомі жителі столиці, у той же час можемо цьогоріч обійтися без встановлення головної ялинки країни. Адже зараз головне свято, на яке чекає кожен українець, – це День Перемоги», – йдеться у тексті.

За неповну добу петиція із 6 тисяч необхідних голосів зібрала вже понад 1 500 підписів. Загалом залишилося 59 днів до закінчення голосування. 

Раніше ми писали, що мер Києва Віталій Кличко повідомив, що масових заходів до новоріних свят не буде, а от ялинку встановлювати таки планують.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Telegram канал Sud.ua
Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Головне про суд