У МОН відповіли, скільком здобувачам освіти надано дозвіл для переведення з контракту на навчання за державним замовленням

21:18, 19 грудня 2022
Шкарлет повідомив, що підтверджено та надано дозвіл для переведення на навчання за державним замовленням майже 13 тисяч здобувачів.
У МОН відповіли, скільком здобувачам освіти надано дозвіл для переведення з контракту на навчання за державним замовленням
Зображення від Freepik
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Міністерство освіти і науки України розповідають, що продовжується процес переведення на навчання за державним замовленням дітей загиблих захисників України, учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни, а також дітей жителів особливо небезпечних територій, які зараховані до закладів фахової передвищої та вищої освіти до 2021 року включно.

Як повідомив Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет, станом на 19 грудня за рахунок внутрішнього перерозподілу та перерозподілу місць між закладами фахової передвищої та вищої освіти, підпорядкованих МОН, підтверджено та надано дозвіл для переведення на навчання за державним замовленням майже 13 тисяч здобувачів.

«До МОН надійшло 22 643 звернення щодо переведення на бюджетні місця здобувачів освіти від 311 закладів фахової передвищої та вищої освіти. Фахівці Міністерства опрацювали їх у повному обсязі.

Усі здобувачі, які мають на це право та подали підтвердні документи до 18 листопада 2022 року, будуть переведені на бюджетні місця», - йдеться у повідомленні МОН.

Раніше ми писали, що Уряд затвердив механізм переведення окремих категорій студентів з контракту на місця державного замовлення в закладах фахової передвищої та вищої освіти.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Прилипчук
    Олександр Прилипчук
    суддя Сумського окружного адміністративного суду