По 10 годин без світла у Києві на сьогоднішній день стали реальністю – Yasno

07:29, 20 грудня 2022
У Києві світла може не бути по 10 годин.
По 10 годин без світла у Києві на сьогоднішній день стали реальністю – Yasno
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Станом на вечір 19 грудня ситуація з електропостачанням у Києві досить складна. Про це повідомив генеральний директор енергетичної компанії YASNO Сергій Коваленко на своїй Facebook-сторінці.

«Тривалі відключення у Києві - це реальність», - пояснив Коваленко і підтвердив, що 19 грудня практично повністю відключали усі три групи водночас.

«Чи реальні зараз тривалі відключення у Києві? Так, 10 годин без світла - це, на жаль, реальність на сьогодні. Як швидко повернемося до стабілізаційних, передбачити важко. Енергетики на всіх рівнях елементарно не встигають відновити функціональність системи між прильотами. Та сподіваюся, що завтра буде трошки краще», - пообіцяв Коваленко.

Він додав, що графіки відключень не працюють. До всіх пошкоджених об'єктів, де тривають ремонти, додався ще один інфраструктурний об’єкт, через що світла немає на значній частині правого берега міста і подекуди - у Київській області.

Нагадаємо, що внаслідок нічної атаки дронами в Києві є пошкодження об‘єктів критичної інфраструктури.

Крім того, в НЕК «Укренерго» показали громадянам, в яких умовах доводиться працювати ремонтним бригадам для відновлення пошкодженних енергооб’єктів.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Прилипчук
    Олександр Прилипчук
    суддя Сумського окружного адміністративного суду