Кияни можуть поскаржитися на умови та роботу укриття: як це зробити

14:54, 5 червня 2023
Через застосунок «Київ Цифровий» можна повідомити не лише про зачинені укриття, а й про відсутність належних умов у них.
Кияни можуть поскаржитися на умови та роботу укриття: як це зробити
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У застосунок "Київ Цифровий" додали можливість скаржитися не лише на зачинені укриття, а й на відсутність належних умов у них. Про це повідомила КМДА.

Щоб залишити свій відгук про реальний стан укриттів, потрібно зайти в застосунок, відкрити сервіс "Мапа укриттів", на мапі обрати укриття, далі натиснути в інформаційній картці "Поскаржитися на укриття".

У формі можна зазначити, якщо укриття перебуває в неналежному стані. Позначити, якщо там немає місць для сидіння, вогнегасників, або загалом брудно чи волого.

Нагадаємо, що після трагедії в Києві, де люди не змогли потрапити до укриття і загинули під час обстрілу рф, по всій Україні ініціювали перевірку укриттів. У МВС повідомили, що 4679 укриттів (9% перевірених станом на 5 червня) виявилися закритими, а ще 11644 (23% перевірених) – не придатні до використання.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Ольга Горшкова
    Ольга Горшкова
    суддя Харківського окружного адміністративного суду
  • Олександр Сасевич
    Олександр Сасевич
    член Вищої ради правосуддя, суддя Львівського окружного адміністративного суду