До завершення війни жодної демобілізації бути не може, – Веніславський

18:55, 11 квітня 2024
Уряд має розробити та внести на розгляд до Верховної Ради законопроект про звільнення з військової служби.
До завершення війни жодної демобілізації бути не може, – Веніславський
Джерело фото: rbc.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Член Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки з фракції «Слуга народу» Федір Веніславський заявив, що обговорювати питання демобілізації в умовах війни є не коректним, оскільки демобілізація передбачає загальне переведення економіки на мирний лад.

Веніславський наголосив, що будь-яке рішення про звільнення військовослужбовців повинно бути обґрунтоване та підтримане доказами, зокрема стосовно тих, хто тривалий час перебуває на передовій лінії. Він також зазначив, що уряд повинен надати обґрунтовані підстави для таких рішень.

«Говорити про демобілізацію в умовах війни – це некоректно, оскільки демобілізація передбачає взагалі переведення всієї економіки на мирний лад. До завершення війни жодної демобілізації бути не може. А підстави для звільнення військовослужбовців, які тривалий час вже перебувають на передовій лінії має напрацювати Кабінету Міністрів України», – заявив Веніславський.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Андрій Задорожний
    Андрій Задорожний
    голова комітету ВР з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій України, національних меншин і міжнаціональних відносин
  • Євгеній Сидоров
    Євгеній Сидоров
    суддя Шевченківського районного суду міста Києва