Як українські військові знищують стратегічні літаки росії, – розповів Буданов

17:34, 19 квітня 2024
Україна з нуля зі старих складових модернізує різні системи для враження стратегічних цілей рф.
Як українські військові знищують стратегічні літаки росії, – розповів Буданов
Джерело фото: 112
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Керівник Головного управління розвідки України Кирило Буданов розкрив деталі того, як саме українські військові знищують стратегічні літаки росії. Цю інформацію оприлюднило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

У ніч на 19 квітня російські війська знову нанесли масовані удари по території України, використовуючи стратегічну авіацію. Завдяки успішній роботі Головного управління розвідки спільно з Повітряними силами, вдалося знищити російський бомбардувальник Ту-22М3, який здійснював ракетну атаку.

Буданов зазначив, що Україна може наносити удари по стратегічно важливих військових об'єктах російського агресора.

«Застосовуються різні системи. Цього разу ми застосували те, що ми зробили з нуля зі старих складових. Дещо модернізували. Інженери гарно попрацювали, повірте», - заявив глава ГУР.

Раніше, 23 лютого 2024 року, також завдяки спільній місії Головного управління розвідки та Повітряних сил, був знищений російський літак дальнього радіолокаційного виявлення А-50.

Нагадаємо, що у Повітряних силах прокоментували знищення Ту-22М3: «Все буває вперше. Ми вперше збили свого часу «Кинджал», вперше збили «Циркон». Зараз ось вперше збили Ту-22. Ну, чекаємо тепер на Ту-95».

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд