У київській школі однокласники жорстоко побили хлопця: у підлітка діагностували розрив яєчка

14:10, 22 квітня 2024
У школі №81 учні жорстоко побили 13-річного хлопчика.
У київській школі однокласники жорстоко побили хлопця: у підлітка діагностували розрив яєчка
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Києві однокласники довели 13-річного школяра до лікарні через конфлікт. Інцидент стався у школі №81. Про це повідомила матір учня у закритій групі Facebook «Лікарі та пацієнти Києва».

За її словами, її сина сильно вдарили в пах. Операцію провели на десятий день після побиття, адже підліток спочатку замовчував те, що сталося у школі.

Мама хлопця випадково побачила, що його ліва нога стала у півтора рази більше за праву, а також було «дуже тверде в паху і яєчко теж збільшено».

«Вже прооперували, бо була гематома і водянка яєчка і розрив оболочки всередині яєчка. Проблема з ногою, з тієї сторони вона так і лишається сильно набряклою, хоча сказав син, що вже почав її відчувати», - додала матір дитини.

Згодом Київська міська прокуратура повідомила, що за процесуального керівництва ювенальних прокурорів Дніпровської окружної прокуратури проводиться досудове розслідування за фактом нанесення тілесних ушкоджень 13-річному підлітку в одній зі шкіл Дніпровського району Києва.

Зазначається, що наразі проводяться всі необхідні слідчі дії для встановлення обставин отримання дитиною тілесних ушкоджень, а також встановлення ступеня їх тяжкості.

«Також буде надано оцінку виконанню професійних та службових обов’язків особами, які займаються вихованням та навчанням дітей, оскільки обов’язок навчального закладу – забезпечити дітям здорові та безпечні умови навчання та виховання», - додали у прокуратурі.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Надія Андрусик
    Надія Андрусик
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Ярослав Василенко
    Ярослав Василенко
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Валентин Сердюк
    Валентин Сердюк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді
  • Ігор Бахаєв
    Ігор Бахаєв
    суддя Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області