У Києві чоловік напав із ножем на оператора АЗС через відмову налити паливо у пластиковий бутель

20:41, 27 квітня 2024
Зловмисник вимагав у працівників заправки наповнити паливом його бутель з під води, що заборонено правилами АЗС
У Києві чоловік напав із ножем на оператора АЗС через відмову налити паливо у пластиковий бутель
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Києві затримали чоловіка, який, напав із ножем на оператора АЗС. Зловмисник вимагав у працівників заправки наповнити паливом його бутель з під води, що заборонено правилами АЗС. Відтак, отримавши відмову, він вдарив ножем у руку 53-річного оператора автозаправної станції. За вчинене йому загрожує до 7 років позбавлення волі. Про це повідомляє поліція Києва.

За словами правоохоронців, до них надійшло повідомлення про те, що на території однієї з автозаправних станцій Дніпровського району невідомий чоловік вдарив ножем оператора АЗС.

«На місці події виявили 20-річного уродженця Хмельниччини. Відразу після скоєного, його на місці затримали працівники охоронної компанії. Встановлено, що правопорушник вимагав у працівників заправки наповнити паливом його бутель з під води, що заборонено правилами АЗС. Відтак, отримавши відмову, він дістав з кишені ніж та вдарив ним у руку 53-річного оператора автозаправної станції. Лікарі швидкої надали постраждалому допомогу на місці події», – розповіли в поліції.

Нападника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Нараз слідчі Дніпровського управління поліції за процесуального керівництва окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство. Санкція цієї статті передбачає позбавленні волі на строк від трьох до семи років.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір