Підземна школа в Харкові почне роботу з наступного тижня

22:00, 5 травня 2024
Міський голова Харкова анонсував відкриття підземної школи в Індустріальному районі міста.
Підземна школа в Харкові почне роботу з наступного тижня
Фото ілюстративне
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Міський голова Харкова Ігор Терехов оголосив, що підземна школа в Індустріальному районі міста зможе прийняти своїх перших учнів вже на наступному тижні. Про це повідомляє Думка.

«Ми плануємо, що на наступному тижні розпочнемо заняття в цій школі. Вона розрахована на 450 учнів у одну зміну. У дві зміни ми матимемо можливість навчати 900 дітей. Жодного вільного місця тут вже немає, і на наступний навчальний рік все теж заповнено», - зазначив мер.

Терехов підкреслив, що через безпекові загрози місто змушене будувати підземні навчальні заклади. Однак він наголосив на необхідності введення сучасних систем протиповітряної оборони для забезпечення безпеки міста та уникнення необхідності будувати підземні школи.

«Це дуже важливо, щоб наші діти мали можливість навчатися у нормальних, справжніх школах. Ми були вимушені будувати такі школи. Тому система протиповітряної безпеки, оборони нашого міста — це завдання №1», - підкреслив мер. Терехов також зазначив, що підземні школи необхідні в усіх дев'яти районах Харкова.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Руслан Гринчук
    Руслан Гринчук
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Надія Губенко
    Надія Губенко
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді