Українські пілоти завершують навчання на F-16

12:52, 9 травня 2024
За словами речника Повітряних сил, коли в Україну прибудуть F-16, українські пілоти вже будуть готові до виконання бойових завдань.
Українські пілоти завершують навчання на F-16
Джерело фото: pixabay.com
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Українські пілоти активно готуються до отримання та експлуатації американських винищувачів F-16. Про це повідомив речник Повітряних сил Збройних сил України Ілля Євлаш під час телемарафону.

За його словами, навчання пілотів на F-16 вже практично завершено, і коли ці винищувачі прибудуть в Україну, льотчики будуть готові виконувати різноманітні завдання.

«Ми вже маємо льотчиків, які завершують своє навчання на F-16. Як тільки це стане можливо, F-16 прибудуть в Україну, звичайно, ці пілоти вже будуть готові до виконання бойових завдань у повітряному просторі в українському неб», - підкреслив він.

Євлаш також зауважив, що для ефективного захисту повітряного простору України від російських атак потрібно не одне десяток літаків типу F-16. Він підкреслив, що ці винищувачі є надійними засобами для боротьби з малорозмірними цілями, включаючи крилаті ракети.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Прилипчук
    Олександр Прилипчук
    суддя Сумського окружного адміністративного суду