Нетверезий водій спробував підкупити поліцейського $1000, за що на 4 роки може сісти до в’язниці

19:37, 10 травня 2024
У Києві судитимуть чоловіка, який намагався дати правоохоронцям хабар для уникнення відповідальності.
Нетверезий водій спробував підкупити поліцейського $1000, за що на 4 роки може сісти до в’язниці
Джерело фото: поліція Києва
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У столиці України судитимуть чоловіка, який, будучи у нетверезому стані, керував автомобілем та намагався відкупитись від поліцейських. Інцидент стався у лютому поточного року на вулицях Святошинського району. Про це повідомила поліція Києва.

Працівники поліції особливого призначення №1 помітили нетверезого водія, який порушував правила дорожнього руху. Під час перевірки виявилося, що чоловік перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Відповідно до закону, йому було складено протокол за вчинення адміністративного правопорушення.

У свою чергу, водій спробував уникнути відповідальності та запропонував поліцейським хабар у розмірі 1000 доларів. Однак правоохоронці не піддалися на цю спробу та склали адміністративний протокол. Для фіксації спроби хабарництва на місце була викликана слідчо-оперативна група.

За погодженням зі Святошинською окружною прокуратурою чоловіку було повідомлено про підозру у наданні неправомірної вигоди службовій особі. За цим фактом було скеровано обвинувальний акт до суду, а чоловіку загрожує покарання у вигляді до чотирьох років позбавлення волі.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Андрій Задорожний
    Андрій Задорожний
    голова комітету ВР з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій України, національних меншин і міжнаціональних відносин
  • Євгеній Сидоров
    Євгеній Сидоров
    суддя Шевченківського районного суду міста Києва