Коронавірус у Франції: заразився екіпаж авіаносця «Шарль де Голль»

17:35, 10 апреля 2020
Наразі підтверджено 50 випадків зараження.
Коронавірус у Франції: заразився екіпаж авіаносця «Шарль де Голль»
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Міністерство збройних сил Франції 10 квітня підтвердило, що на борту авіаносця «Шарль де Голль» виявили коронавірус. Про це повідомляє Le Figaro.

Після оголошення про підозру на наявність COVID-19 серед членів екіпажу авіаносця «Шарль де Голль», на борт була відправлена команда медичної служби. Проведені тести підтвердили 50 випадків зараження COVID-19 серед екіпажу.

«Наразі жодного погіршення стану здоров'я моряків на борту не спостерігається, але три моряки були евакуйовані «в якості запобіжних заходів» вранці в четвер до аеропорту Лісабона в Португалії, перш ніж перевезти їх у Сент-Анн (HIA) у Тулоні», - додає міністерство.

Франція оголосила про повернення цього флагмана до Тулону швидше, ніж очікувалося, через наявність на борту моряків із симптомами коронавірусу.

«Шарль де Голль» був у Північній Атлантиці для проведення ряду міжнародних навчань. Він перевозив 1760 осіб: 1200 матросів та 560 членів генерального штабу.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» інформувала про кількість заражених у Франції та прогнози французького МОЗ щодо епідемії. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей