ТОП-3 кращих автомобілів з пробігом: бестселери авторинку

15:05, 5 апреля 2020
Назвали найбільш вдалі бюджетні авто десятиліття.
ТОП-3 кращих автомобілів з пробігом: бестселери авторинку
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На вторинному ринку все ж можна знайти автомобілі, які не вимагають серйозних вкладень. Експерти виділили 5 найкращих автомобілів з пробігом, які варто мати в своєму арсеналі:

  1. Ford Fiesta

Найбільша популярність даного авто припала на 2002-2018 роки. Найпопулярніша модель – це «шістка» від 2009 року. У простих версій мотори бувають на 1.2-1.6 літра і дають до 101 к.с на виході. Коробка передач може бути будь-яка. Важливою перевагою Fiesta є те, що машина майже не потрапляла в таксопарки за останні роки.

В цілому автомобіль хвалять за високу надійність і непогану динаміку для такого скромного набору двигунів. Висока якість збірки, просторий салон і багажник також йдуть в жирний плюс. Лають Fiesta, як правило, за бідну комплектацію, не найвищу ремонтопридатність і недостатньо надійну «КПП-робот».

  1. Volkswagen Polo

В цілому мова йде про автомобілі 2001-2020 років випуску. Найпопулярніший мотор – 1.2 літра з потужністю на 64 к.с.. Зустрічаються і 1.6-літрові агрегати на 105 «коней». Трансмісія може бути механікою, роботом або автоматом. На відміну від описаного вище кандидата, знайти Polo, який цей час не попрацював в таксі буде досить складно.

Хвалять модель Volkswagen, звичайно ж, за високу надійність і низьку вартість. А ось посварити «німця» можна за огидну шумоізоляцію, вкрай бідну комплектацію і дуже жорстку (просто до крайності) підвіску.

  1. Hyundai Accent

Найкраще брати автомобілі першого покоління, які також називалися «Accent» і випускалися з 2010 по 2017 рік. На відміну від конкурентів даний бюджетний автомобіль має куди більш продуктивні двигуни. У розпорядженні Solaris мотори об’ємом від 1.4 до 1.6 літрів з віддачею до 123 к.с.. Коробка передач може бути автоматичною або механічною. Важливою проблемою, як і у випадку з Volkswagen Polo, є «трудове минуле». Імовірність того, що авто встигло попрацювати в таксі – критично велика.

Похвалити автомобіль можна за високий показник економічності, а також досить дешеве технічне обслуговування. Крім того, Solaris дуже містка машинка. Що стосується недоліків, то автомобілісти відзначають низьку якість ЛФП, малий кліренс і проблеми в роботі двигуна.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, як працюють автосалони в умовах карантину.

Також відомо, які кросовери в Україні найдоступніші.

Ще повідомлялося, в Україні планують відновити обов’язковий техогляд з 2022 року.

Також створено перший е-сервіс, який нараховує гроші за безпечне керування автомобілем. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки