Концерн PSA представив універсальну платформу для електромобілів

15:20, 4 августа 2020
Компанія незабаром випустить нові електрокари, які будуть побудовані на базовій платформі eVМP і матимуть ряд переваг.
Концерн PSA представив універсальну платформу для електромобілів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Концерн PSA до 2025 року поступово перейде від двох платформ, які підтримують різні силові установки, до використання двох 100% електрифікованих платформ. Про це повідомляють в компанії.

Таке нововведення роблять з метою підтримки розвитку електромобільності.

Нова платформа eVMP (модульна платформа для електромобілів) ляже в основу найбільшого ряду електромобілів сегменту C і D. Вона суттєво відрізнятиметься характеристиками та забезпечуватиме запас ходу до 650 км (по циклу WLTP), а також матиме разючу місткість акумуляторних батарей – 50 кВт•год на метр простору всередині колісної бази.

«Відповідність тенденціям розвитку ринку електромобілів є визначальним фактором актуальності пропозицій концерну. Зважаючи на це, з 2023 року на світові ринки вийдуть ряд нових моделей в сегментах C і D – від седанів до позашляховиків, які будуть побудовані на новій базовій платформі eVМP і відрізнятимуться сукупною місткістю АКБ – від 60 до 100 кВт•год. Такий ефект дасть оптимізована архітектура, що використовує для розміщення батареї весь простір під підлогою автомобіля. Ця глобальна платформа дозволить нам запропонувати клієнтам ряд максимально екологічних транспортних засобів, які гарантують задоволення за кермом і безпеку», – розповів директор з науково-дослідної роботи Групи PSA Ніколя Морель.

Варто зауважити, що до особливих технічних характеристик нової платформи eVMP також належить забезпечення високим рівнем ефективності завдяки оптимізації витрат на науково-дослідну діяльність та виробництво. Цього вдалося досягти шляхом вузлової збірки та використання наявних надпотужних модулів акумуляторних батарей.

До слова, у майбутньому на низці ринків також будуть запропоновані модифікації тих чи інших моделей, створених на новій високотехнологічній платформі, оснащені гібридними силовими установками.

Нагадуємо, в Україні з'явилася інтерактивна мапа дорожньої безпеки.

Раніше «Судово-юридична газета» писала про найдорожчі авто світу.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді