Павло Вовк прокоментував заяву політсили Порошенка щодо зняття з виборів

18:55, 18 июля 2019
Рішення Шостого апеляційного адміністративного суду, що не сподобалось «Європейській солідарності», винесли судді, які успішно пройшли кваліфікаційне оцінювання.
Павло Вовк прокоментував заяву політсили Порошенка щодо зняття з виборів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Голова Окружного адміністративного суду Києва Павло Вовк прокоментував заяву політсили «Європейська солідарність» щодо намагань зняти Петра Порошенка з виборів.

«Мистецтво заголовку, або Як підняти низький політичний рейтинг за декілька днів до виборів.

Друзі, прочитав новину однієї політичної партії, в змісті якої змішалось, як то кажуть, все «і коні, і люди»: тут і оцінювання, і тиск, і реванш, і навіть курс на членство в НАТО.

Мабуть, коли соціологія свідчить, що є шанс не потрапити до парламенту, політики починають піаритися на відомих прізвищах та робити позбавлені здорового глузду заяви.

Що тут додати. Тільки те, що рішення Шостого апеляційного адміністративного суду, яке так не сподобалось заявникам, прийняли судді, які успішно пройшли кваліфікаційне оцінювання», — зазначив голова ОАСК.

«Відповідне процедурне рішення ШААС викликало неабиякий ажіотаж. Однак відповідний позов до ОАСК наразі не надходив, позовні вимоги невідомі. Згідно з інформацією, що відображена на сайті Судової влади, позивачем є особа, яка добре відома у ЗМІ завдяки безпідставному позову щодо зняття з виборів кандидата Зеленського», — додав Павло Вовк.

Нагадаємо, політсила «Європейська солідарність» опублікувала заяву про те, що справу «про зняття з виборів» передано на розгляд Окружного адміністративного суду міста Києва.

«Позов шитий білими нитками, і нам очевидно, що він не має жодних правових перспектив. Його можна було б розглядати як курйоз у ряду перешкод, які створюють «Європейській солідарності» протягом усієї виборчої кампанії правоохоронні органи та «кремлівські агенти» через абсурдні заяви та необґрунтовані претензії. Але в той самий час ми дуже добре знаємо про скандальну репутацію Окружного адміністративного суду міста Києва та його голови — Павла Вовка. Уникнувши в незаконний спосіб оцінювання та атестації, цей орган перетворився на конвеєр, який штампує одне одіозне рішення за іншим. Очевидно, що нова влада, замість того, щоб завершити реформування, вирішила законсервувати цей суд і поставити його собі на службу», — йдеться в заяві.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки