Конкурс на зайняття посад голови Державної судової адміністрації України та його заступника: онлайн-трансляція

11:40, 15 февраля 2019
На засіданні Комісія розглядає важливі питання.
Конкурс на зайняття посад голови Державної судової адміністрації України та його заступника: онлайн-трансляція
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

15 лютого 2019 року засідання Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя відбувається в частині процедури проведення конкурсу (проведення тестування та визначення його результатів; розв’язання ситуаційних завдань, визначення їх результатів; проведення співбесіди та визначення її результатів для кандидатів на зайняття посад державної служби категорії «А» в системі правосуддя голови Державної судової адміністрації України та його заступника).

Комісія з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя має визначитися з керівництвом ДСА. Раніше було проведено перевірку володіння кандидатами англійською мовою. Перевірка здійснювалася експертами, запропонованими Нацдержслужбою.

Результати цієї перевірки такі: Віктор Кощинець (радник ректора Національної академії прокуратури України) — 76 балів зі 100, Сергій Пушкар (керівник секретаріату Вищої ради правосуддя) — 90 балів, Ігор Бут (заступник генерального директора ДП «Інформаційні судові системи») — 75 балів. Оцінювання складається із суми балів за всі завдання, 75 балів і вище — іспит вважається складеним. Щодо Віктора Кощинця у Комісії виникли питання з приводу необхідного стажу на керівних посадах категорії «Б» та була оголошена перерва.

Комісія визнала документи Віктора Кощинця такими, що не відповідають умовам оголошеного конкурсу. Таким чином, до тестування на знання законодавства допустили Сергія Пушкаря та Ігора Бута.

Також Тетяна Малашенкова повідомила, що в зв’язку зі створенням Вищого антикорупційного суду буде оголошено конкурс на зайняття посади керівника секретаріату цього суду.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що голова Державної судової адміністрації Зеновій Холоднюк став учасником дисциплінарних розглядів.

Також ми писали, що Вища рада правосуддя на засіданні оголосила конкурс на зайняття посади голови Державної судової адміністрації.

Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Сегодня день рождения празднуют
  • Віталій Файдюк
    Віталій Файдюк
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Михайло Дармін
    Михайло Дармін
    суддя Центрального апеляційного господарського суду
  • Олександр Шляхтицький
    Олександр Шляхтицький
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду