Суд просять скасувати рішення з’їзду адвокатів, яким Павла Луцюка обрано членом ВККС

15:45, 21 мая 2019
Наразі судом вирішується питання щодо відкриття провадження.
Суд просять скасувати рішення з’їзду адвокатів, яким Павла Луцюка обрано членом ВККС
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

До Окружного адміністративного сулу Києва надійшов позов щодо скасування рішення з‘їзду адвокатів України, згідно з яким Павла Луцюка було обрано членом Вищої кваліфікаційної комісії суддів України. Про це повідомляє офіційний сайт ОАСК.

«Позивачі просять суд поновити для них строк звернення до суду з позовною заявою, а також визнати протиправним та скасувати рішення відповідного з’їзду, датоване 3 липня 2015 року, «Про обрання члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів України», яким П. Луцюка було обрано членом Комісії. Наразі судом вирішується питання щодо відкриття провадження у даній адміністративній справі»,  йдеться у повідомленні суду.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Окружний адмінсуд просять заборонити Павлу Луцюку виконувати повноваження члена ВККС.

Крім того, Окружний адмінсуд Києва відкрив провадження у справі за позовом судді Ольги Горчакової до члена ВККС Павла Луцюка про визнання протиправними його дій та відшкодування моральної шкоди. 

Додамо, 20 травня до Окружного адміністративного суду Києва надійшла заява про забезпечення позову щодо заборони Павлу Луцюку виконувати повноваження члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів України. Відповідачем зазначено Раду адвокатів України

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді