Оскарження Регламенту Громадської ради міжнародних експертів: місцезнаходження досі невідомо

12:40, 28 мая 2019
ДСА повідомила про відсутність інформації щодо місцезнаходження Громадської ради міжнародних експертів.
Оскарження Регламенту Громадської ради міжнародних експертів: місцезнаходження досі невідомо
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

27 травня відбулось підготовче засідання у справі за позовом до Громадської ради міжнародних експертів щодо визнання протиправним та нечинним її регламенту, який затверджено 4 січня 2019 року. Вища кваліфікаційна комісія суддів України залучена судом до справи у якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору. Про це йдеться на сайті Окружного адмінсуду.

З метою належного повідомлення відповідача судом 13 березня ухвалено витребувати в Державної судової адміністрації України відомості щодо місцезнаходження Громадської ради міжнародних експертів, оскільки судове листування повертається на адресу суду, офіційний сайт не працює, а телефонний зв'язок відсутній. Станом на 27 травня ДСА України повідомлено щодо відсутності інформації про місцезнаходження Громадської ради міжнародних експертів.

Розглянувши подані клопотання, заяви в підготовчому засіданні 27 травня та з урахуванням заявленого усного клопотання третьої особи щодо закриття провадження у справі, судом призначено наступне підготовче засідання на 4 липня 2019 року для надання часу позивачеві висловити свою позицію.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Окружний адмінсуд прокоментував заяви ВККС щодо кваліфоцінювання суддів.

Також ми писали, що до ОАСК надійшов позов про оскарження конкурсу на посаду голови митниці.

 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде