Перерозподіл справ: у Верховному Суді повідомили важливу інформацію

13:44, 5 июня 2019
Перерозподіл буде здійснено між усіма суддями Касаційного цивільного суду.
Перерозподіл справ: у Верховному Суді повідомили важливу інформацію
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

28 травня 2019 року збори суддів Касаційного цивільного суду ухвалили рішення про здійснення перерозподілу справ, переданих з Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ, розгляд яких не розпочато у Касаційному цивільному суді. Про це повідомляє офіційний сайт Верховного Суду.

«Таке рішення прийняте на виконання постанови Пленуму Верховного Суду від 24 травня 2019 року №8 «Про здійснення правосуддя у Верховному Суді» з метою усунення значної різниці у навантаженні суддів, своєчасного розгляду і вирішення справ у розумні строки та у зв’язку із завершенням другої частини конкурсу на посади суддів Верховного Суду. Перерозподіл буде здійснено між усіма суддями Касаційного цивільного суду»,  повідомили у ВС.

Зазначається, що інформацію про перерозподіл конкретної справи сторони можна дізнатися на офіційному сайті Верховного Суду у рубриці «Громадянам»: «Стан розгляду справ» або за телефонами контакт-центру Верховного Суду 0-800-501-492 чи довідково-інформаційного центру Касаційного цивільного суду 044-591-10-00.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що суддя Верховного Суду Ольга Ступак зазначала, що повторний розподіл справ нарешті допоможе впоратися з тисячами старих скарг.

Крім того, Пленум Верховного Суду вирішив низку питань щодо здійснення правосуддя у ВС.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва