Позов ПРОЗОРРО до Рахункової палати: суд розглядає справу

14:25, 25 июня 2019
Позивач оскаржує висновки Рахункової палати України щодо відшкодування квартальних премій та винагороди, отриманих гендиректором.
Позов ПРОЗОРРО до Рахункової палати: суд розглядає справу
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

До Окружного адміністративного суду міста Києва  від ДП «ПРОЗОРРО» надійшов позов до Рахункової палати України щодо скасування окремих висновків Рішення за результатами аудиту ефективності використання та розпорядження майном. Про це йдеться на сайті ОАСК.

Зокрема, позивач оскаржує висновки Рахункової палати України щодо відшкодування зайво отриманих у 2016, 2017 та I півріччі 2018 року генеральним директором ДП «ПРОЗОРРО» Задворним В. В. квартальних премій та винагороди, неправомірного збільшення підприємством первісної вартості нематеріальних активів, порушення порядку виправлення  помилок у  фінансовій звітності підприємства за 2016 рік та інші.

Також ДП «ПРОЗОРРО» просить суд долучити Міністерство економічного розвитку і торгівлі України в якості третьої особи без самостійних вимог щодо предмета спору.

Наразі судом досліджуються матеріали позову та вирішується питання про відкриття провадження у справі.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Рахункова палата та Державне бюро розслідувань підписали важливий меморандум. Відомства співпрацюватимуть у сфері запобігання, виявлення, припинення, розкриття та розслідування злочинів, віднесених до компетенції ДБР, та посилення контролю за використанням коштів Державного бюджету України.

 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді