Коломойського перевірить лінгвістична експертиза: суд ухвалив рішення

13:14, 23 июля 2019
Таке рішення було прийнято для можливого встановлення погроз вбивством щодо двох американців.
Коломойського перевірить лінгвістична експертиза: суд ухвалив рішення
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Печерський райсуд Києва призначив лінгвістичну експертизу інтерв'ю Ігоря Коломойського програмі «Схеми: корупція в деталях». Про це йдеться у матеріалах суду.

Як зазначається, таке рішення було прийнято для можливого встановлення погроз вбивством щодо двох американців Ігоря Фрумана і Льва Парнаса.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала, що до Генпрокуратури надійшла заява громадян США Ігоря Фрумана і Льва Парнаса щодо погроз з боку Коломойського.

Крім того, Господарський суд Києва об'єднав в одне всі п'ять проваджень, відкритих за позовами екс-власника ПриватБанку Ігоря Коломойського до Нацбанку України (НБУ) і ПриватБанку.

Також відомо, що Окружний адміністративний суд міста Києва, розглянувши у судовому засіданні справу за позовом Ігоря Коломойського до Національного банку України, Кабінету міністрів України, Фонду гарантування вкладів фізичних осіб та Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, визнав протиправними рішення відповідачів, наслідком яких стала націоналізація ПАТ «КБ «ПриватБанк», та визнав нечинним з моменту укладення договір купівлі-продажу державою акцій банку.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей