Вбивство Гандзюк: суд прийняв нове рішення щодо справи Мангера

20:19, 21 марта 2019
Суд розглянув апеляційну скаргу сторони захисту у кримінальному провадженні про відсторонення від посади Владислава Мангера.
Вбивство Гандзюк: суд прийняв нове рішення щодо справи Мангера
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У четвер, 21 березня колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду розглянула апеляційні скарги сторони захисту, подані в інтересах підозрюваного Владислава Мангера, на ухвалу слідчого судді Шевченківського районного суду міста Києва від 6 березня 2019 року. Про це передає прес-служба суду.

Вказаною ухвалою суду першої інстанції частково задоволено клопотання прокурора та відсторонено підозрюваного Мангера В.М. від посади Голови Херсонської обласної ради на строк до 6 квітня 2019 року.

«За результатами апеляційного розгляду ухвалу слідчого судді Шевченківського районного суду міста Києва від 6 березня 2019 року залишено без змін, апеляційні скарги сторони захисту – без задоволення», - йдеться у повідомленні суду.

У суді нагадали, що В.М. Мангер підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 27, п. 4, п. 6, п. 11, п. 12 ч. 2 ст. 15 («Умисне вбивство») Кримінального кодексу України.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що суд не знайшов підстав для продовження запобіжного заходу для підозрюваного на 60 днів, про що клопотала прокуратура.

Також повідомлялося, що суд не задовольнив заяву про відвід колегії суддів і головуючого від сторони захисту підозрюваного Мангера.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді