В Сумах чоловік вбив екс-дружину та перерізав горло її коханцю: зловмисника арештували

19:23, 19 августа 2019
Суд обрав убивці запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.
В Сумах чоловік вбив екс-дружину та перерізав горло її коханцю: зловмисника арештували
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Сумах чоловік вбив колишню дружину та перерізав горло її коханцю. Суд обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб, передає прес-служба Зарічного райсуду Сум.

Відомо, що події сталися у жовтні 2017 року в квартирі обвинуваченого, де раніше мешкала сім’я. Після розлучення інколи жінка продовжувала навідуватися в помешкання. Того дня вона приїхала разом із коханцем. Власник квартири обох поранив ножем в шию. Жінка померла, а чоловіка вдалося врятувати.

Оскільки обвинувачений систематично не приходив на виклики  до суду, до нього 24.05.2019 р. застосували примусовий привід. Крім того, в судове засідання, яке було призначено на 06.06.2019 року з’явився в стані алкогольного сп’яніння, у зв’язку з чим судове засідання було відкладено. Як пояснив сам обвинувачений, йому було відомо про час і місце розгляду справи, натомість він перебував у іншому місці за власними потребами, про зміну місця мешкання та перебування захисника, прокурора чи суд не повідомляв, хоча про такий обов’язок йому відомо.

На підставі вищезазначеного, з метою запобігання ризиків, визначених статтею 177 КПК України суд дійшов висновку, що застосування більш м'яких запобіжних заходів для запобігання ризику, зазначеного у клопотанні прокурора, не забезпечать належну процесуальну поведінку обвинуваченого.

Наступне відкрите судове засідання відбудеться 28 серпня 2019 року о 13:10.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала про страшну трагедію на Полтавщині, де жінка вбила дочку-інваліда та звела рахунки з життям. 

Також ми повідомляли, що під Одесою затримали чоловіка, який вбив власну доньку.

До того ж відомо, що у Чернігові поліція затримала двох чоловіків, які вбили двох людей та викрали їх авто.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва